Kundesupport

Tilbud bæredygtig shopping i frokostpausen

Hvorfor få Foxholm på besøg?

* Det styrker virksomhedens bæredygtige profil. Foxholm sælger kun secondhand, det vil sige kvalitetsgenbrug.  Foxholms koncept er med til at nedsatte tøjspild

* Det er en service til virksomhedens ansatte. Når Foxholm kommer på besøg, er der mulighed for nem, bæredygtig og billig shopping. Secondhandpriser er ofte omkring en tredjedel af nyprisen. Her får du virkeligt noget for pengene. Alle varer er kvalitetssikret for huller, pletter og lignende. Er kunderne ikke tilfredse med deres køb, så køber de ikke anden gang. 

De får desuden muligheden for at sælge deres tøj gennem Foxholm. Læs mere her: Sælg 2ndhand

* Det er nemt. I skal bare åbne døren. Jeg har alt med, som jeg skal bruge og sørger selv for opsætning og nedpakning. Der er mulighed for at betale med kort, kontant eller Mobile Pay. Jeg kommer en time inden frokosten starter og er væk igen max en time efter den er slut. 

Hvordan fungerer det i praksis?

Jeg kommer en aftalt dag om måneden. Det kan f.eks. være den første tirsdag eller den tredje fredag i hver måned. På den måde er der altid mulighed for at shoppe bæredygtig secondhand til den aktuelle sæson. 

Jeg bliver lukket ind af en medarbejder, som regel koordineres med køkkenchefen eller en receptionist inden jeg dukker op. Jeg skal bare have adgang en time inden frokosten starter. Så har jeg tid til at sætte stativer og varerne pænt op, så det er indbydende til jeres medarbejdere. Jeg har alt med og står selv for opsætning og nedpakning. 

Under frokosten kan medarbejdere kigge, prøve og købe (kort, kontant, Mobile Pay).  De har også mulighed for at indlevere tøj til videresalg. 

Når frokosten slutter, aftaler jeg en ny dato jeg kommer og pakker sammen. Det tager max en time. 

Jeg glæder mig til at komme ud til jeres virksomhed.

Kontakt mig på christina@foxholm.dk eller tlf. 42167214 for bookning eller spørgsmål.

Christina/Foxholm