Til kommissionskunder


Foxholm er altid på jagt efter lækkert secondhand tøj og accessories.


Du er altid velkommen til at komme ned i butikken med din vare. Hvis du skal være sikker på at få svar med det samme, så skriv på tlf 42167214 og lav en aftale.


Det er vigtigt, at varen er i god stand. Det vil sige: Ingen pletter, ingen huller, ingen manglende knapper eller lignende. Det skal være rent, men er det krøllet eller fnulret kan det ordnes i butikken. Og jo dyrere det har været fra ny, jo mere kan vi få for det nu.


Kommissionssatsen på følgende kvalitetsmærker og lignende er 50 %: Stine Goya, By Malene Birger, Ganni, Baum und Pferdgarten, A Pair, Acne, Prada, Carven, Christian Dior, Custommade, Day Birger et Mikkelsen, Elise Gug, Heartmade By Julie Fagerholt, IRO, Isabel Marant, Kenzo, Marc By Marc Jacobs, Michael Kors, Missoni, MSGM, Rayban, Stella McCartney, Zadiq & Voltaire, Sand.


Kommissionssatsen på følgende kvalitetsmærker er 30 %: Gucci, Mulberry, Burberry, Céline, Balenciaga, Max Mara, Yves Saint Laurent, Christian Louboutin, Fendi, Jimmy Choo, Proenza Schouler


Kommissisonsatsen er 10 % for følgende luksusmærker: Hermés, Louis Vuitton og Chanel


Kvalitetsvarer i 50 % kategorien kan sælges hos os, for nogenlunde det samme, som den kan online. Så du bliver ikke rig af at sælge gennem os. Men du får god samvittighed og plads i skabet. Når det kommer til mere ekslusive mærker, som ofte er udsat for kopiering, så giver det noget troværdighed at sælge gennem en butik, og prisen kan derfor sættes lidt højere end på diverse online-portaler.