Kundesupport

På denne side kan du læse om:


  1. Hvorfor skal du sælge gennem Foxholm?
  2. Foxholms kommissionssatser
  3. Vigtige kriterier for salg af varer hos Foxholm
  4. Sådan foregår det

1. Hvorfor sælge gennem Foxholm?

Det vigtigste kriterie for at sælge gennem Foxholm, er at du ikke selv har tid, lyst eller lejlighed. Jeg sælger dine varer for nogenlunde det samme, som du selv kan online, og da jeg tager kommission, koster det noget at bruge mig. 


Vælger du at bruge Foxholm, gør jeg til gengæld alt hvad jeg kan, for at gøre det trygt og nemt. F.eks får du dine penge umiddelbart efter salg.


2. Kommissionssatser

Kommissionssatsen er afhængig af mærket på varen:

 50 % for: 

Stine Goya, By Malene Birger, Ganni, Baum und Pferdgarten,  Prada, Carven, Christian Dior, Day Birger et Mikkelsen, Elise Gug, Heartmade By Julie Fagerholt, Michael Kors, Missoni,  Stella McCartney mv.

30 % for: 

Gucci, Mulberry, Burberry, Balenciaga,  Christian Louboutin og Fendi.

20 % for:

Hermés, Louis Vuitton og Chanel.

3. Kriterier for salg 

Der er essentielt, at varen er i god stand. Der må ikke være huller, pletter, manglende knapper eller lignende.

Prisen på din varer afhænger af mærke. Både den kvalitet som mærket står for, men også hvor kendt det er. I Foxholm mest kendte danske mærker og større udenlandske mærkevarer.

Ved varer som dyre tasker, solbriller, sko mv., så er det en fordel, hvis du tager kvitteringen med. Det har både indvirkning på pris og salgsperiode. Jeg går alle dyre varer igennem for autencitet. Kan jeg ikke verificere varens ægthed, kan den ikke sælges hos Foxholm. 

Læse mere om hvilke kriterier der er for salg af secondhand varer på min blog her;   Hvilke varer sælger bedst secondhand?


4. Sådan foregår det

1. Du kommer med dine poser

Du kommer med de varer, som du gerne vil sælge. Det kan være tøj, sko eller accessories Jeg ser på, hvad der kan sælges ud fra nogen kriterier omkring sæson, stand og om det er tøj, som der er efterspørgsel efter. Lad være med at sortere for meget selv. Bare kom med det du gerne vil sælge, så skal jeg nok sige til og fra. Dog; hvis du ved at der er pletter, huller eller manglende knapper, må du gerne tage det fra. Det kan ikke sælges hos mig. Du skal ikke tage dig af om tøjet er fnulret eller krøllet, det skal jeg nok tage mig af i butikken. Det skal være rent, helst vasket sidst uden parfume. Og så er det at sælge secondhand meget afhængig af sæson. Så jeg tager ikke minkpelse ind om sommeren eller badedragter om vinteren.

Vil du gerne have besked, når en ny sæson nærmer sig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så for du besked på, hvad jeg forventer at sælge meget af i næste sæson og en reminder om at få ryddet ud i skabt i god tid. 


2. Prissætning

Efter en aftalt tid, som regel 2-3 dage, får du en mail eller en sms med priser på varerne. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker.  3. Efter din accept af priser og vilkår

Når du har accepteret priserne for varerne, sørger jeg for det, der skal til før tøj/sko/accessories kan sælges. Det bliver prismærket, dampet og affnulret, så det tager sig bedst muligt ud i butikken og der bliver taget billeder til online salg. Dette tager gerne omkring en uges tid, alt efter hvor travlt der er. Jeg gør meget ud af mine billeder. Se gerne instagram, for at få en fornemmelse af hvordan dit tøj, vil blive præsenteret.

 

4. Når varen er solgt

Så får din din del via MobilePay

5. Det som ikke bliver solgt


Jeg giver besked, når du skal hente det tøj, som ikke blev solgt i denne omgang. Du behøver ikke huske på, hvornår tøjet skal afhentes, det sørger jeg for. Jeg har som regel tøjet i 2-3 måneder, inden jeg kontakter dig.