Kundesupport

På denne side kan du læse om:

  • Foxholms kommissionssatser.
  • Sådan foregår det.
  • Hvilke varer kan sælges hos Foxholm?

Kommissionssatser

Når dit tøj/sko/accessories skal sælges, er der forskel på hvilken kommissionssats jeg tager alt efter mærke.


Kommissionssatsen på følgende kvalitetsmærker og lignende er 50 %: Stine Goya, By Malene Birger, Ganni, Baum und Pferdgarten, A Pair, Acne, Prada, Carven, Christian Dior, Custommade, Day Birger et Mikkelsen, Elise Gug, Heartmade By Julie Fagerholt, IRO, Isabel Marant, Kenzo, Marc By Marc Jacobs, Michael Kors, Missoni, MSGM, Rayban, Stella McCartney, Zadiq & Voltaire, Sand.

Kommissionssatsen på følgende kvalitetsmærker er 30 %: Gucci, Mulberry, Burberry, Céline, Balenciaga, Max Mara, Yves Saint Laurent, Christian Louboutin, Fendi, Jimmy Choo, Proenza Schouler

Kommissisonsatsen er 20 % for følgende luksusmærker: Hermés, Louis Vuitton og Chanel


Tøj, sko og accessories i 50 % kategorien kan sælges hos os, for nogenlunde det samme, som den kan online. Så du bliver ikke rig af at sælge gennem os. Men du får god samvittighed og plads i skabet. Når det kommer til mere ekslusive mærker, som ofte er udsat for kopiering, så giver det noget troværdighed at sælge gennem en butik, og prisen kan derfor sættes lidt højere end på diverse online-portaler.

 

Sådan foregår det

For de fleste så foregår proceduren for salg af tøj, sko og accessories sådan her

 

1. Du kommer med dine poser. Det er helt i orden med IKEA!

Du kommer med de varer, som du gerne vil sælge. Det kan være tøj, sko eller accessories Jeg ser på, hvad der kan sælges ud fra nogen kriterier omkring sæson, stand og om det er tøj, som der er efterspørgsel efter. Lad være med at sortere for meget selv. Bare kom med det du gerne vil sælge, så skal jeg nok sige til og fra. Dog; hvis du ved at der er pletter, huller eller manglende knapper, må du gerne tage det fra. Det kan ikke sælges hos mig. Du skal ikke tage dig af om tøjet er fnulret eller krøllet, det skal jeg nok tage mig af i butikken. Det skal være rent, helst vasket sidst uden parfume. Og så er det at sælge secondhand meget afhængig af sæson. Så jeg tager ikke minkpelse ind om sommeren eller badedragter om vinteren.

Vil du gerne have besked, når en ny sæson nærmer sig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så for du besked på, hvad jeg forventer at sælge meget af i næste sæson og en reminder om at få ryddet ud i skabt i god tid. 


2. Prissætning

Efter en aftalt tid, som regel 2-3 dage, får du en mail eller en sms med priser på varerne. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker.  


3. Efter din accept af priser og vilkår

Når du har accepteret priserne for varerne, sørger jeg for det, der skal til før tøj/sko/accessories kan sælges. Det bliver prismærket, dampet og affnulret, så det tager sig bedst muligt ud i butikken og der bliver taget billeder til online salg. Dette tager gerne omkring en uges tid, alt efter hvor travlt der er. Jeg gør meget ud af mine billeder. Se gerne instagram, for at få en fornemmelse af hvordan dit tøj, vil blive præsenteret.


4. Når varen er solgt

Når tøjet er solgt, modtager du din del via mobilepay. Foretrækker du en anden måde at modtage pengene på, skal du blot sige til. Men mit indtryk er at det er en dejlig overraskelse, når der pludseligt overføres penge til dig.


5. Det som ikke bliver solgt

Jeg giver besked, når du skal hente det tøj, som ikke blev solgt i denne omgang. Du behøver ikke huske på, hvornår tøjet skal afhentes, det sørger jeg for. Jeg har som regel tøjet i 2-3 måneder, inden jeg kontakter dig.


Du er altid velkommen til at komme ned i butikken med det tøj/sko accessories, som du ønsker at sælge. Hvis du skal være sikker på at få svar med det samme, så skriv til mig på tlf. 42167214 og lav en aftale. Du kan også kontakte mig via kontaktformular her på siden. Her kan du også hurtigt se, hvor butikken ligger. 


Hvilke varer kan sælges hos Foxholm?

Som nævnt ovenfor så er det vigtigt at tøjet er i rigtigt god stand. Der må ikke være huller, pletter, manglende knapper eller lignende.

Ovenstående liste er ikke udtømmende i forhold til de tøjmærker, jeg tager ind. Men prisen afhænger meget af mærke. Både den kvalitet som mærket står for, men også hvor kendt det er. I Foxholm sælger vi rigtigt meget gode danske kvalitetsmærker og større udenlandske mærkevarer.

Ved varer som dyre tasker, solbriller, sko mv., så er det en fordel hvis du tager kvitteringen med. Det har både indvirkning på pris og salgsperiode. Jeg går alle dyre varer igennem for autencitet. Er jeg i tvivl om ægthed, kan jeg ikke sætte varen til salg hos Foxholm.   

Læse mere om hvilke kriterier der er for salg af secondhand varer på min blog her;   Hvilke varer sælger bedst secondhand?

 

Jeg glæder mig til at se, hvad du har til mig.

Christina