Kundesupport

På denne side kan du læse om:


  1. Hvorfor skal du sælge gennem Foxholm?
  2. Foxholms kommissionssats
  3. Vigtige kriterier for salg af varer hos Foxholm
  4. Sådan foregår det
  5. FAQ

1. Hvorfor sælge gennem Foxholm?

Det vigtigste kriterie for at sælge gennem Foxholm, er at du ikke selv har tid, lyst eller lejlighed. Jeg sælger dine varer for nogenlunde det samme, som du selv kan online, og da jeg tager kommission, koster det noget at bruge mig. 


Vælger du at bruge Foxholm, gør jeg til gengæld alt hvad jeg kan, for at gøre det trygt og nemt. F.eks får du dine penge umiddelbart efter salg via Mobile Pay.


2. Kommissionssatsen er 50 %

3. Kriterier for salg 

Der er essentielt, at varen er i god stand. Der må ikke være huller, pletter, manglende knapper eller lignende.

Prisen på din varer afhænger af mærke. Både den kvalitet som mærket står for, men også hvor kendt det er. 

Læse mere om hvilke kriterier der er for salg af secondhand varer på min blog her;   Hvilke varer sælger bedst secondhand?


4. Sådan foregår det

1. Du afleverer det som du gerne vil af med

Det kan være tøj eller solbriller. Se hvilke mærker jeg sælger her: Lad secondhand komme til dig Jeg ser varen efter kriterier omkring sæson, stand og om det er en varer, der er efterspørgsel efter. Lad være med at sortere for meget selv. Bare kom med det du gerne vil sælge, så skal jeg nok sige til og fra. Dog; hvis du ved, at der er pletter, huller eller manglende knapper, må du gerne tage det fra. Det kan ikke sælges hos mig. Det skal være rent, helst vasket sidst uden parfume. Og så er det at sælge secondhand meget afhængig af sæson. Så jeg tager ikke minkpelse ind om sommeren eller badedragter om vinteren.

Vil du gerne have besked, når en ny sæson nærmer sig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så for du besked på, hvad jeg forventer at sælge meget af i næste sæson og en reminder om at få ryddet ud i skabt i god tid. 

2. Prissætning

Efter en aftalt tid, som regel 2-3 dage, får du en mail eller en sms med priser på varerne. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker.  



3. Efter din accept af priser og vilkår

Når du har accepteret priserne for varerne, sørger jeg for klargøring til salg. Varen bliver prismærket, dampet, så det tager sig bedst muligt ud og der bliver taget billeder til online salg. Dette tager gerne omkring en uges tid, alt efter hvor travlt der er. Jeg gør meget ud af mine billeder. Se gerne instagram, for at få en fornemmelse af hvordan dit tøj, vil blive præsenteret.

 

4. Når varen er solgt

Så får din din del via MobilePay






5. Det som ikke bliver solgt


Jeg giver besked, når jeg ikke længere vil have tøjet, og tager det med næste gang jeg er på besøg i din virksomhed.  Jeg har som regel tøjet i 2-3 måneder, inden jeg kontakter dig.

5. FAQ

Hvad kan sælges gennem Foxholm?

Tøj og accessories af høj kvalitet, både i forhold til mærke og stand. Der må ikke være huller, pletter eller lignende.

Kan det betale sig at sælge gennem Foxholm?

Nej. Ikke hvis det er vigtigt for dig, at få flest muligt penge ud af det. Så skal du gøre det selv. Men hvis du gerne vil have en positiv og nem proces,  og betale en del af salgsprisen for det, så ja. 

Hvad er kommissionen?

Den er 50 %

Kan du lave vurderingen af prisen online, hvis jeg sender info og billeder?

Nej, det gør jeg desværre ikke. Jeg skal have varen i hånden. 

Tager du imod alle mærker?

Nej. Og det er ikke fordi, at jeg ikke vil. Det handler udelukkende om, at nogle mærker ikke kan sælges for nok til at det kan betale sig for både dig og mig, når pengene skal deles eller at mærket ikke passer til netop mine købskunder.

Jeg sælger primært danske mærker. De kan se dem her; Lad secondhand komme til dig - i frokostpausen