Kundesupport

Lad secondhand komme til dig - i frokostpausen

På denne side kan du læse om:

* Foxholms koncept

* Hvordan du får besøg af det lækreste secondhandtøj i DIN frokostpause

* Hvilke mærker Foxholm fører

Foxholms koncept

Foxholm kommer secondhand til dig. Jeg kører ud til større virksomheder og sælger secondhand i frokostpausen. Typisk kommer jeg en gang om måneden, så du altid kan få bæredygtige og lækre secondhandvarer, som passer til den aktuelle sæson. 

Du kan prøve alt det du vil, og betale med kort, kontant eller Mobile Pay. 

Det er nemt, lækkert og ikke mindst billigt og bæredygtigt.

Når jeg kommer og viser frem, har du naturligvis også mulighed for at indlevere dit eget tøj til gensalg, Det foregår ved hjælp af kommission, og du kan se mere her: Sælg gennem FoxholmHvordan får jeg besøg af Foxholm?

Du kontakter mig enten på christina@foxholm.dk eller på tlf. 42167214, så aftaler vi nærmere. 


Du kan også sende dette link til din HR afdeling, reception eller køkkenchefen Til virksomheder. Der står alle fordelene ved at tilbyde bæredygtig shopping, og en gennemgang af praktikken i det. 


Du kan også give mig et tip hvis din arbejdsplads har andre udbydere i din kantine. Så kontakter jeg selv virksomheden. Bliver det til noget for du et gavekort på 500 kr til Foxholm.

Hvilke varer fører Foxholm?

Tøj

Foxholm sælger secondhand tøj til kvinder, primært følgende danske mærker:

By Malene Birger,  Baum und Pferdgarten, Day Birger et Mikkelsen, Dea Kudibal, Elise Gug Ganni, Heartmade, Munthe/Munthe plus Simonsen, Rabens Saloner og Stine Goya, 

Der er fokus på stand. Den SKAL være i orden, det vil sige ingen huller, pletter, manglende knapper eller lignende. 

Alt tøjet bliver dampet ved klargøring til salg, så det gør ikke noget, hvis det er krøllet. 

Der sælges primært hverdagstøj og kontotøj, men der kan også snige sig en festkjole ind. Især omkring december og i forårsmånederne. 


Solbriller

Her føres alle mærker. Men igen skal standen være i orden. Ingen manglende sten eller ridser. Og så skal der medfølge etui pga. af den megen transport. 


Følgende tages ikke ind:

Sko. De tager for meget plads under transport og tager også hurtigt skade. Jeg anbefaler at du kontakt til en stationær secondhand eller sælger selv via en online platform.