Kundesupport

Når du køber dit tøj secondhand, gør du noget godt for dig, din bankkonto OG miljøet

Generelle fordele ved secondhand

Når du handler secondhand, så gør du både noget godt for dig, miljøet og din bank-konto. Prisen ligger som regel på mellem 30 % - 50 % af nypris, og meget er tøjet er fejlkøb, og dermed aldrig brugt. Du belaster heller ikke miljøet. Varen er købt en gang. Alternativet er at det bliver smidt ud, selvom det stadig er i god stand, og kan bruges længe endnu.

Det får du hos Foxholm

Hos os kan du være sikker på at en professionel har gennemgået varen, inden den kommer i butikken. Alt bliver gået igennem for fejl og mangler. Og findes nogen, sendes varen tilbage til sælger. Med alt secondhand er der en chance for, at der er fejl, men jeg gør mig umage for at varerne er mangelfri. Kommer du hjem og opdager en fejl på en vare købt i Foxholm, kommer du jo aldrig igen.

Vær med

At købe secondhand er lidt som at gå på skattejagt. Du skal være lidt heldig, for varen også er den rigtige størrelse/farve mv. Men når det lykkedes, så føles det som at vinde i Lotto. Følg med på dit foretrukne sociale medie, og slå til før din nabo. 


Kan jeg få det leveret?

Ja selvfølgelig. Med DAO og til det pakkeudleveringsted, som du foretrækker. 

Kan jeg returnere?

Ja. Og nej. Der er ingen returret, hvis du køber i butikken. Så er varen købt som beset. Køber du derimod online, har du altid 14 dages returret. Se mere her salgs- og leveringsbetingelser og her    Få et hurtigt overblik over dine forbrugerrettigheder ved køb af brugte varer