Kundesupport

Når du køber dit tøj secondhand, gør du noget godt for dig, din bankkonto OG miljøet

Generelle fordele ved secondhand

Når du handler secondhand, så gør du både noget godt for dig, miljøet og din bank-konto. Prisen ligger som regel på mellem 30 % - 50 % af nypris, og meget er tøjet er fejlkøb, og dermed aldrig brugt. Du belaster heller ikke miljøet. Alternativet til at du køber, er ikke, at varen ikke bliver produceret. Den er købt en gang. Alternativet er at det bliver smidt ud, selvom det stadig er i god stand, og kan bruges længe endnu.

Det får du hos Foxholm

Hos os kan du være sikker på at en professionel har gennemgået varen, inden den kommer i butikken. Alt bliver gået igennem for fejl og mangler. Og findes nogen, sendes varen tilbage til sælger. Med alt secondhand er der en chance for, at der er fejl, men vi gør os umage for at vores varer er mangelfri. Kommer du hjem og opdager en fejl på en af vores varer, kommer du aldrig igen, og det er hverken i vores eller i vores kommissionskunders interesse.

Vær med

At købe secondhand er lidt som at gå på skattejagt. Du skal være lidt heldig, for varen også er den rigtige størrelse/farve mv. Men når det lykkedes, så føles det som at vinde i Lotto.

Se hvad der er på hylderne lige nu her.

Hvis du løbende vil holdes opdateret så se med her

Hvis du gerne vil sælge dit tøj hos Foxholm, så se mere her