Kundesupport

Hej, Jeg hedder Christina og ejer Foxholm - Derfor er virksomhedens historie meget min historie.

Min baggrund

Jeg har haft mange arbejdspladser gennem årene; Jeg har været tjener og ejendomsmægler, kundeservicemedarbejder og kontormus. Min primære baggrund er i økonomi, hvor jeg har en række uddannelser, og så var jeg bankrådgiver i 8 år.

Efter at have arbejdet med tal ved et skrivebord trængte jeg i 2017 til at gøre en reel forskel i den fysiske verden, ikke bare via en skærm. At skabe noget og gøre en forskel. Genbrug har altid ligget mit hjerte nært, så da muligheden for at åbne en secondhand butik på Østerbro i København, slog jeg straks til. Dørene åbnede i Århusgade 4 i november 2017. I 2022 besluttede jeg at stoppe med at have butik og sætte forretningen på hjul i stedet.

Hvad ved en bankrådgiver egentligt om salg af secondhand?

Selvom om rådgiver og secondhand-formidler måske umiddelbart ligger langt fra hinanden oplever jeg mange overlap. Begge dele handler grundlæggende om tillid. Kommissionskunderne skal have tillid til, at jeg behandler dem og deres tøj ordentligt, præsenterer det på den bedste måde og at de får deres del af salgsprisen rettidigt. Køberne skal have tillid til, at det de køber hos Foxholm, er i orden, derfor bliver alt også gennemgået, inden det kommer i butikken. Findes der huller, pletter eller lignende bliver det sendt tilbage til indleverer ASAP. 

Både stil og privatøkonomi kan være sensitive emner. Begge dele er udtryk for, hvem man er som menneske, og skal behandles derefter. 

Både som rådgiver og som selvstændig, er det relationerne, der er forskellen på succes og fiasko. Jeg kan ikke drive Foxholm uden kunder, samarbejdspartnere og nærmiljø. Det er de personer, som jeg skaber relationer med, som ønsker at samarbejde med mig. Relationer skaber tillid, tillid skaber relationer, og sammen kan vi gøre en forskel for hinanden.