Kundesupport

Hej, Jeg hedder Christina og ejer Foxholm - Derfor er butikkens historie meget min historie.


Min baggrund

Jeg har prøvet rigtigt mange arbejdspladser gennem årene; Jeg har været tjener og ejendomsmægler, kundeservicemedarbejder og kontormus. Men min primære baggrund er i økonomi, hvor jeg har en række uddannelser, og så var jeg bankrådgiver i 8 år.

Efter at have arbejdet med tal ved et skrivebord trængte jeg i 2017 til at gøre en reel forskel i den fysiske verden, ikke bare via en skærm. At skabe noget og gøre en forskel. Genbrug har altid ligget mit hjerte nært, så da muligheden for at åbne en secondhand butik på Østerbro i København, slog jeg straks til. Dørene åbnede i Århusgade 4 i november 2017, og siden er der suset lækkert secondhand tøj, sko og accessories ind og ud.

Hvad ved en bankrådgiver egentligt om salg af secondhand?

Selvom om rådgiver og secondhand-formidler måske umiddelbart ligger langt fra hinanden oplever jeg mange overlap. Begge dele handler grundlæggende om tillid. Kommissionskunderne skal have tillid til, at jeg behandler dem og deres tøj ordentligt, præsenterer det på den bedste måde og at de får deres del af salgsprisen rettidigt. Køberne skal have tillid til, at det de køber hos Foxholm, er i orden, derfor bliver alt også gennemgået, inden det kommer i butikken. Findes der huller, pletter eller lignende bliver det sendt tilbage til indleverer. 

Både stil og privatøkonomi kan være sensitive emner. Begge dele er udtryk for, hvem man er som menneske, og skal behandles derefter. Jeg stræber efter, at alle går ud af Foxholm gladere, end da de kom ind. Også selvom der måske ikke blev en aftale eller en handel lige den dag. Så er der en større chance for at du kommer igen. 

Både som rådgiver og som butiksejer, er det relationerne, der er forskellen på succes og fiasko. Jeg kan ikke drive Foxholm uden kunder, samarbejdspartnere og nærmiljø. Det er de personer, som jeg skaber relationer med, som ønsker at samarbejde med mig. Relationer skaber tillid, tillid skaber relationer, og sammen kan vi gøre en forskel for hinanden.

Foxholms formål

Det jeg hver dag stræber efter i Foxholm er et sted, hvor varer, der slet slet ikke er færdige med at blive brugt, kan finde nye ejere. Og at processen er  nem, positiv og værdiskabende  for både for sælger og køber