Kundesupport
3-5 hverdages levering
Fragtfirma
14 dages returret*

Jeg hedder Christina og er ejer af Foxholm, en secondhandshop på Østerbro i København.

Beliggenheden af min butik i Århusgade 4 på Østerbro, lidt skjult på en sidegade til Østerbrogade, harmonerer rigtig godt med sjælen i Foxholm – de faste kunder elsker skattejagten, at finde noget særligt og unikt - og så til en god pris. At handle genbrug og secondhand er en kultur, en livsstil og et ønske, om at finde noget specielt, uden at belaste miljøet. Læs om flere  fordele ved at købe secondhand her.

Butikken sælger designer secondhand tøj, accessories og sko til kvinder.  Hos Foxholm sælger jeg mest hverdagstøj og sko  af god kvalitet fra kendte danske mærker. Ganni, Baum und Pferdgarten, Stine Goya, By Malene Birger, A Pair, Munthe osv. Men jeg har også luksusmærker som f.eks. Chanel og Hérmes. Se alle kategorier her. 

Jeg lægger vægt på udvælgelsesprocessen, så du som kunde, vil opleve en høj standard af secondhand tøj, sko og tasker. Mærket er vigtigt. Det fortæller noget om tøjets kvalitet. Men standen er vigtigere. Den skal være i orden.  

Det er også vigtigt for mig, at du som kommissionskunde oplever god service og en proces, som du er tryg ved. Vil du se mere om processen og de varer, som kan sælges hos Foxholm, så klik her. Salg af secondhand varer skal være nemt for dig. Er du mere nysgerrig på, hvilke kriterier jeg udvælger efter, kan læse om det her.